Partenerii Club D’Or


Am dezvoltat o relație bazată pe profesionalism și promptitudine cu următoarele agenții de turism:

Evenimente și Festivaluri

Pe parcursul anilor am încheiat cu succes parteneriate cu ocazia derulării unor proiecte și festivaluri culturale, muzicale și artistice în cadrul Complexului Turistic CLUB D`OR și din Vama Veche.

Organizare si décor evenimente

Eleganța și intimitatea oferită de decorul Restaurantului CLUB D`OR face a fi prima alegere deorganizare și celebrare a evenimentelor importante din viața dumneavoastră. Toate acestea pot fi puse în evidență de un decor special.

Stabilirea evenimentului și organizarea lui pot fi mult mai plăcute și ușoare atunci când CLUB D`OR și CRYSTAL DÉCOR sunt alături de tine.

CLUB D`OR in parteneriat cu CRYSTAL DÉCOR va ofera o gama larga de produse si servicii, incepand de la fete de masa si huse de scaune, din materiale si in culori diverse, special alese, aranjamente florale, ornamente masa si sala de mese, aranjament sala organza si pene de strut, arcada de lumini si cristale, precum si accesorii nunta si botez: pahare miri, set tort, marturii, carduri de asezare si meniuri masa tiparite, confetii si artificii tort.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă rugăm se ne contactați prin email la office@clubdor.ro sau la unul dintre următoarele numere de telefon: +40 743 335 111 sau +40 743 335 114
Portofoliu evenimente

Festivalul de latino dance - organizat de Wilmark Dance Academy prin "Academia de Baile Latinoamericano"


Festivalul Folk You! - Florian Pittis prin "Miscarea de resistenta"


Festivalul de muzica "Stufstock", Festivalul de Jazz „ Freedom Jazz –Vama Veche”


Festivalul de Arta si Pescuit "Fish Eye Fest" prin AD PatresAsociatia


"Tabara de Film" prin Asociatia pentru Sprijinirea Filmului Romanesc( A.P.S.P.F.R. )